9. srpna 2013

Snídaňová inspirace

Dnes nebudu psát žádný recept, ale dám vám malý tip na zdravou a opravdu dobrou snídani. Cestou do práce chodím kolem DM drogerie a občas si tam koupím Alnatura potraviny (neplacená reklama :)). Včera jsem si koupila jáhlové vločky (jsou o dost menší než klasické ovesné) a moje oblíbené Alnatura sojové vanilkové mléko. Samotná kombinace těchto dvou surovin je výtečná. Vločky nerada vařím, takže je zaliji oním vanilkovým mlékem a podle typu vloček nechám nasáknout. U těchto jáhlových to jde docela rychle. A jelikož je mléko trochu slazené, není potřeba kaši doslazovat. Podle chuti si pak přidám ořechy nebo ovoce.

Vločky nesou název Hirse Flocken, je jich 500g (u nás za asi 60,-, ale já je koupila v akci za 30,-). V popisu výrobku je poznačeno, že je lze využít např. do müsli, lívanců, polévek, koláčů či pečiva. Vločky jsou bio. 

10 komentářů:

  1. mňam toto určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že mi 500g balíček zmizne hodně rychle. :)

      Vymazat
  2. vanilkové musím vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vanilkové je moc dobré, mohla bych ho celé vypít jen tak! :))

      Vymazat
  3. Jů, nádherné fotky, lákají a to je ani necítím, vanilku mám moc ráda!
    moc pěkné, ať žijí veg(etari)ani <3<3 :-)

    OdpovědětVymazat
  4. v DM mají pěkné, zdravé potraviny, ale bohužel na mě je to předražené, ikdyž netvrdím, že jsem tam kdysi nenakupovala )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, pokud člověk nedisponuje vysokým číslem na účtě, tak v DM nelze často nakupovat. Ale to mléko si občas dopřeju a zbytek lovím mnohdy v akci. :))

      Vymazat
  5. V DM mají úžasný věci, to je svatá pravda :) Nedávno jsem tam byla poprvé a hned docela výhodně ukořistila kokosové mléko, což mě šíleně navnadilo se tam vracet :) Je fakt, že bez slev je to celkem pedražené, ale jednou za čas si udělat radost.. :D Fotky vypadají úžasně :)

    OdpovědětVymazat