15. září 2014

Stánek s dobrůtkami

Před pár dny proběhl v Brně Street Food Festival, v rámci kterého mohli se svým stánkem vystoupit i nekomerční blogeři. Neodolala jsem a znovu si vyzkoušela, jaké to je.

Prodávat na stánku je zcela odlišné od vaření na zakázku nebo od vaření na kurzech. Nevíte, kolik vám přijde lidí, takže nevíte, kolik porcí přichystat. Musíte mít neustále přehled o tom, co na stůl doplnit, kde leží potraviny pro doplnění a jestli jich je dostatek. Zároveň řešíte peníze a jejich vracení. A odpovídáte na dotazy.

Je to dobrá zkušenost a věřím, že se mi bude hodit do budoucna, až bude stánkový prodej mojí živností.

Níže můžete vidět fotografie ze stánku jak ze Street Food Festivalu v Brně, tak z Veggie Parade v Praze. Díky za fotky Zuzce a Šlukovi!









11 komentářů:

  1. Mám ráda fotografie z těchto akcí, festivalů a food trhů, jak je vidět akce se vydařila i lidí bylo dosti, hodně štěstí do budoucna :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. No tak to já teda opravdu fanda veganů nejsem a ani nebudu. Je to prostě zvrhlost. Jsme všežravci a tam se počítá i maso! Smiřte se s tím, vaše tělo maso potřebuje a ničím to nezměníte. Tak abych tady ještě pár veganů mohl naštvat, vychválím si tady můj oblíbený recept na čevabčiči.

    OdpovědětVymazat
  4. No všechno to vypadá nádherně. Ty sýry to musí být pecka! Jenom se chci zeptat, jak to takhle na těch trzích je. Jestli s sebou táhnete i lednici ? Protože když je hezky, tak to asi všechno není na přímém světle nebo ano? Se to přece musí zkazit nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  5. Nechápu, jak někdo rok co rok může péct vánoční cukroví. Vždyť v tom je tolik cukru a tuku, že je mi z toho zle jen co na to pomyslím. To u nás se na Vánoce jí veganská vánočka a podobné věci, které mi moc a moc chutnají. Jsou věci, které nepotřebuji zkoušet a cukroví je jedna z toho.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Bez krutosti dnes lze i koupit kotvičník. To jste nevěděli, že? Je to vynikající bio přípravek a vlastně i bylinka, která vás opět nakopne do života, to mi teda věřte. Nic už nebude jako dřív, to bude všechno tak skvělé, bude to nádhera.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, to vypadá fakt super. Já mám osobně rád kvalitní české produkty, ale teda čas od času vyrazíme i pro německé produkty do zahraničí k našim západním sousedům. Co si budeme, u těch českých mám prostě rád tu kvalitu, ale některé věci se západní konkurencí prostě nesnesou srovnání. Bohužel.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím, já s titanovým hrncem sice nevařím na stánku, ale doma ho mám a jsem nadšená. Rychle se zahřeje, takže vaření jde jako po másle, a zatím se mi v něm nic nepřipálilo. Dokonce v něm vařil i můj manžel svůj nejlepší guláš na světě a hrnec přežil i jeho ne moc křehké zacházení.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, jestli chcete víc informací o tom, jaký hrnec na stánku zvolit, tak se mrkněte na zgastro.cz. Tam najdete všechny velikosti hrnců i pánví. Já s titanovým nádobím mám jen ty nejlepší zkušenosti. Manžel má rád křupavé řízky a na nové pánvi se mi perfektně smaží. Určitě se najde něco, co vám padne do oka. Přeji hodně štěstí s výběrem.

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím, pokud hledáte opravdu kvalitní titanové nádobí, tak také doporučuji stránky titanové nádobí, kde si určitě vyberete. Najdete tam různé velikostí hrnců i pánví, takže se hodí jak na vaření na stánku, tak i doma. Já v něm vařím každý den a je stále jako nové. Je odolné proti poškrábání a vydrží i trochu drsnější zacházení.

    OdpovědětVymazat